Suomalaisen Saunan päivän retki 2021

• Tämä tapahtuma on mennyt.

kesäkuu 12 @ 12:00 - 22:00 EEST

Perinteikäs Suomalaisen Saunan päivän retki

Tänä vuonna lähdemme Oulunsalon Peuhuun, jossa luvassa saunomisen lisäksi grillailua, pihapelejä ja hilpeää yhdessäoloa. Käytössämme on myös palju.

Olutseura kustantaa perinteiseen malliin makkaraa ja pientä suolaista naposteltavaa sekä pari saunaolutta/osallistuja. Omat eväät ovat myös erittäin tervetulleita!

Linja-autokyyditys järjestetään Oulun kaupungintalolta ja myös Limingantullin Prismalta voi nousta kyytiin.

Aikataulu:
Lähtö: 12.6. Kaupungintalolta klo 12:00 (Limingantullin Prismalta otetaan matkalla kyytiläisiä).
Paluu: 12.6. Peuhusta klo 22:00 (samaa reittiä)

Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on 4.6.2021

Mukaan mahtuu 20 nopeinta. Minimiosallistujamäärä on 10 ja tämän alittuessa tilaisuus joudutaan valitettavasti perumaan.

Ilmoittautuminen täältä:

Päivämäärä: