Kannattajajäseneksi

Kannattajajäsenyys

Oulun Oulutseura ry:n kannattajajäsenyys on arvostusta, kunniaa ja tunnettavuutta tuottava asia. Oluen ystävät arvostavat kannattajajäsenyyttä ja vievät sanomaa eteenpäin. Viidakkolennätin toimii – varmasti.

Oulun Olutseura ry on vuonna 1989 perustettu erityisesti olutkulttuuria vaaliva ja kehittävä, yhteishyödyllistä, vapaata ja puolueetonta seuratoimintaa harrastava yhteistö joka toimii ja tiedottaa olueen liittyvistä asioista ja palkitsee olutkulttuuria edistävää toimintaa. Olutseura järjestää jäsenilleen jäseniltoja, tutustumismatkoja ja koulutustilaisuuksia, joissa kerrotaan olutkulttuurin muutoksista ja vaikutuksista suomalaisessa yhteiskunnassa sekä maailmalla.

  1. Olutseuran kannattajajäseneksi haluava ravintola tai joku muu juridinen yhteisö voi hakea kannattajajäsenyyttä Olutseuran hallitukselta, joka jäsenyyden myöntämisen jälkeen antaa kannattajajäsenelle prioriteettioikeuden Olutseuran jäsenistölle suuntautuvassa markkinoinnissa ja ilmoittelussa. Olutseura markkinoi ja mainostaa kannattajajäsenyrityksiä kuukausittain lähetettävässä jäsenkirjeessä, jonka liitteeksi kannattajajäsen voi antaa myös oman mainoksensa kunhan se on sähköisen postituksen mukaan liitettävässä muodossa.
  2. Kannattajajäsenravintolassa tulee olla tarjolla kohtuullisen kattava valikoima erilaisia oluita. Kotimaisia sekä ulkomaisia. Hanoissa ja pulloissa. Vahvuudeltaan vapaasti valittuja, mutta laadukkaita tuotteita.
  3. Kannatajajäsenravintolassa Oulun Olutseura pitää kuukausikokouksia ja hallituksen kokouksia. Kokoukset pidetään kierrätysperiaatteella ja jokainen kannattajaravintola on vuorollaan kokouksen pitopaikkana ja isäntänä.
  4. Kokouksen isäntänä toimiva ravintola antaa kokoukseen osallistuville olutseuran jäsenille jonkin konkreettisen edun tarjottavan tai tarjottavien oluiden hinnoittelussa.
  5. Kannattajajäsenyritys saa Olutseuran vuositoimintasuunnitelman käyttöönsä ja voi myös itse ehdottaa erilaista yhteistoimintaa Olutseuralle.
  6. Kannattajajäsenen jäsenmaksu ensimmäisenä vuotena on 200,00 euroa ja seuraavina vuosina 100,00 euroa.
  7. Oulun Olutseuran kannattajajäsen voi halutessaan tilata liikkeensä, ravintolansa tai toimipaikkansa ovipieleen Olutseuran myöntämän messinkisen kannattajajäsenkilven, jossa ilmoitetaan ko. yrityksen olevan Oulun Olutseuran kannattajajäsen. Kannattajajäsenkilven kustannukset (n. 200 euroa) maksaa kannattajajäsen. Kilven koko on 150×300 mm, materiaalivahvuus 2mm, materiaali messinkiä, tekstit ja logot kaiverrettuna ja tummennettuna.
  8. Kannattajajäsen voi erota jäsenyydestä ilmoittamalla asiasta Olutseuran puheenjohtajalle, joka vie asian hallituksen käsiteltäväksi. Jäsenyydestä erottuaan ei kannattajajäsenkilven käyttö ole sallittua.

Täytä yrityksen tai yhdisyksen tiedot alle:

Siirry sivun alkuun