Tapahtumat

Virhemakumaistelu 2021

Aleksinkulma Aleksinkulma, Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu

Tervetuloa maistelemaan huonoja oluita! Virhemakumaistelu on Olutliiton puheenjohtajan ja tunnetun olutasiantuntijan Aniko Lehtisen pitämä koulutus, jossa opitaan tunnistamaan oluessa esiintyviä virhemakuja. Virhemaut saadaan aikaiseksi virhemakukapseleiden avulla. Tämä koulutus sopii paitsi kotipanijoille niin myös oluen maistelusta kiinnostuneille! Tilaisuus pidetään Oulun keskustassa Aleksinkulmassa la 25.9. klo 14.00 alkaen. Tiketti maisteluun 15€, ilmoittautumiset Olutseuran nettikaupan kautta. Viimeinen mahdollinen […]

Pankaa kilipaa-kotiolutkisa

Juomapuohi Shop & Bar Juomapuohi Shop & Bar, Kirkkokatu 17, Oulu

Juomapuohi ja Oulun Olutseura järjestävät yhteistyössä vuoden 2021 Pankaa kilipaa -kotiolutkisan. Kilpailussa on yksi avoin sarja ja kisa on avoin kaikille osanottajille. Ilmoittautuminen 30.9. mennessä sähköpostitse info@juomapuohi.fi. Ilmoittautuessa kerrotaan kotipanimon nimi sekä kisaoluen/-oluiden tyyli. Oluet toimitettava 20.10. mennessä Puohille. Toimita vähintään kolme pulloa (0,33l) tai kaksi 0,5l pulloa kisaolutta. Voit osallistua useammallakin oluella! Palkintojen jako […]

Jäsenilta lokakuu 2021

Heinäpään Oluttupa Heinäpään Oluttupa, Isokatu 77, Oulu

Lokakuun jäsenilta Heinäpään Oluttuvalla

Suomalaisen Oluen päivä 2021

Suomalaisen Oluen päivää juhlitaan yhdessä, tästä tulee mahtava juttu! Lähdemme panimovierailulle Tornion panimolle. Reissuun lähdetään aamupäivästä ja vierailun jälkeen on tarkoitus piipahtaa Torniolaisessa olutravintolassa, Pikku Berliinissä. Tapahtumasta, ilmoittautumisesta ja aikataulusta tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa. Stay thirsty!  

Sääntömääräinen syyskokous 2021

Bar Ihku Oulu Bar Ihku Oulu, Torikatu 22, Oulu

Sääntömääräinen syyskokous Asialistalla ovat sääntömääräiset henkilövalinnat, talousarvio sekä toimintasuunnitelma. Toivottavasti saamme pidettyä tilaisuuden ihan kasvokkain. Kutsu tulee jäsenille heti kun kokoustila on varmistunut.

Olutseuran pikkujoulut 2021

Allin Matala Allin Matala, Mallastie 4, Oulu

Olutseuran pikkujoulut Perinteisesti Allin Matalassa lauantaina 27.11.2021.   Enemmän pikkujoulumaista faktaa ja ilmoittautumiset lähempänä tapahtumaa. Kaikki mukaan, niin vanhemmat kuin uudemmatkin jäsenet! Tiptap!

Jäsenilta joulukuu 2021

Cafe Kuluma Cafe Kuluma, Kauppurienkatu 5, 90100 Oulu

Joulukuun jäsenilta järjestetään Kulumassa

Siirry sivun alkuun