Tapahtumat

Jäsenilta toukokuu 2021

Rooster Rooster, Torikatu 26, Oulu

Bisseä ja Burgereita Toukokuun jäsenilta Roosterissa tiistaina 11.5. Ilmoittautumisohjeet tulevat jäsenpostissa. Kaikki oluelle kykenevät paikalle!

Juomapuohi Tuju Tasting & Tap takeover

Juomapuohi Shop & Bar Juomapuohi Shop & Bar, Kirkkokatu 17, Oulu

Lappeenrantalainen Panimoyhtiö TUJU saapuu hanoihin ja pullokaappeihin viikonlopuksi Juomapuohille! Vierailemaan panimolta tulee Jukka, joka pitää perjantaina 21.5 klo.19 maistelun. Maisteluun saat varattua paikkasi viestillä somekanavissa tai maililla reeta(at)juomapuohi.fi Maistelussa on 6 olutta ja se kustantaa 24€.

Jäsenilta kesäkuu 2021

Kauppuri 5 Kauppuri 5, Kauppurienkatu 5, Oulu

Kesäkuun jäsenilta Kauppuri 5

Suomalaisen Saunan päivän retki 2021

Peuhu Peuhun kartano, Peuhuntie 194, 90460 Oulunsalo

Perinteikäs Suomalaisen Saunan päivän retki Tänä vuonna lähdemme Oulunsalon Peuhuun, jossa luvassa saunomisen lisäksi grillailua, pihapelejä ja hilpeää yhdessäoloa. Käytössämme on myös palju. Olutseura kustantaa perinteiseen malliin makkaraa ja pientä suolaista naposteltavaa sekä pari saunaolutta/osallistuja. Omat eväät ovat myös erittäin tervetulleita! Linja-autokyyditys järjestetään Oulun kaupungintalolta ja myös Limingantullin Prismalta voi nousta kyytiin. Aikataulu: Lähtö: 12.6. […]

Jäsenilta heinäkuu 2021

Juomapuohi Shop & Bar Juomapuohi Shop & Bar, Kirkkokatu 17, Oulu

Heinäkuun jäsenilta Juomapuohilla

Jäsenilta elokuu 2021

Tuisku Pub Tuisku Pub, Valtatie 57, Oulu

Elokuun jäsenilta Tuisku Pubilla  Perinteikäs Biljarditurnaus jäsenistölle Voittaja palkitaan sekä kovalla pelimiehen maineella että pokaalilla :D Vaikka et pelaisi niin tulethan vaihtamaan kuulumisia oluen äärelle!    

Siirry sivun alkuun